مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد وکیل

سلام
بنده یک هفته قبل با وکیلی تلفنی در شهر دیگر صحبت کردم مدارک فرستادم و تفاهم مالی کردم ایشان چون در سفر بودند قرار یک هفته بعد که امروز باشه رو گذاشتند دیشب به صورت الکترونیکی قرارداد تنظیم کردند و کد ارسالی بدون اینکه من متن و بخونم از من خواستند ، من این موضوع و با توجه به متن پیامک مبنی بر خواندن متن حتمی قرارداد و بعد قراردادن رمز در اختیار وکیل. به ایشان گفتم و وکیل ناراحت شد وبا توجه به بستن قرارداد ، در شب گفت به خاطر این موضوع ناراحت شده که چشم بسته باید پیامک رو میدادی و قرارداد رو باطل کرده.. ایا کارش درسته؟ با توجه به دادگاه من در امروز ‌.. من از کجا یهویی وکیل بیارم؟ یک هفته زمان از دست دادم .. الان تکلیف چیه؟ چگونه میشه با هر اقدامی اگه کار وکیل اشتباهه اونو جریمه کرد ( مالی منظورم نیست هر جریمه ای به خاطر این ضرر من)

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حق با شماست امکان شکایت حقوقی و هم اعلام تخلف از طریق کانون وکلای مربوطه هست.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در صورتی میتونید ازش شکایت کنید که پولی به حسابش واریز کرده باشید وایشان کاری نکرده باشد.
ضمنا آن کد را درست گفته ، شما چند روز تا شب دادگاه، آنهم از راه دور، بهش اعتماد کردید ولی موقع امضای الکترونیک اعتماد نکردید!!

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانیکه قراردارد بین شما نباشد وکیل هیچ الزام و تعهدی در برابر شما ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید از طریق مراجع مربوطه پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر شکایت و پیگیری شما نتیجه ای نخواهد بخصوص اگر مبلغی واریز نکرده باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد شما دارد اگر امضاء شده توسط طرفین، اگر امضاء نکرده باشند مسولیتی متوجه وکیل نیست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است