مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع در فضای مجازی

سلام وقت بخیر. من (زوجه) دوسال پیش از طریق اینستاگرام و واتس اپ رابطه نامشروع داشتم
و همسرم اسکرین شات از چت من دارد.
در حال حاضر نیز حاضر به ادامه‌ی زندگی نیستیم
و در واقع فقط همخونه هستیم
من قصد اذیت و و گرفتن مهریه را هم ندارم
اما همسرم میخواد پرینت حساب‌های من را بگیرد
در صورت دلیت اکانت دائمی اینستاگرام و واتس اپ امکان پیگیری توسط پلیس فتا با شاکی خصوصی( زوج) هست یا خیر؟ چقدر طول میکشد؟ باید چکار کنم؟ همسرم پیش مشاوره هم نمیاد
و فقط قصد اذیت کردن دارد.

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. اگر اسکرین شات نداشته باشد. فتا امکان دسترسی به واتساپ و اینستا را ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله دلیت اکانت نمایید وبا این کار کلیه حسابهای کاربری شما وپیامها ومتن پاک خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

چه زمانی همسر شما متوجه این رابطه شده اند؟

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود و در صورت انکار از طرف شما موضوع قابل اثبات نیست.