مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

سلام من و همسرم یک هفته هست عقد کردیم ما قبل عقد توافق کردیم من بخشی از مهریه ام را ببخشم از اول هم برای اصرار خانوادهامون بود این تعداد از مهریه حالا می خوام بدونم برای بخشش بخشی از مهریه برای حضور به دفاتر اسناد رسمی آیا اجازه پدر لازم است؟ یا خودمون هم می توانیم اینکارو انجام بدیم؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، نیازی به اذن و اجازه پدر نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر زوجه میتواند بدون اجازه پدر ، با حضور در دفترخانه ، مهریه خود را بذل نماید
و بهتر است بذل مهریه ، در قالب هبه مهریه باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً برخی از دفاتر اسناد رسمی بذل و بخشش مهریه را در حضور ولی زوجه می‌پذیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به سن 18سال رسیده باشید نیازی به حضور پدر نیست.
ولی برخی دفترخانه ها بدون حضور پدر قبول نمی کنند بنابراین باید دفترخانه ای پیدا کنید با توجه به شرایط شما انجام بده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر بالغ و رشید باشید اذن نیاز نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر نیازی به اجازه پدر نیست اما اگر سنتان کم باشد بیشتر دفاتر قبول نمیکنند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

غالبا دفترخانه ها برای حفظ حقوق زوجه حضور ولی وی را لازم میداند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نیاز به اذن پدر نیست در دفلتر اسناد رسمی آنرا ابرا کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر بالای 18 سال هستید اذن پدر لازم نیست

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر بالای 18 سال هستید نیاز به اجازه پدر نیست

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

معمولا دفاتر بااذن ولی بخشش مهریه را ثبت می کنند

یک وکیل

با سلام
برای بخشش مهریه در صورتی که به سن 18 سال تمام رسیده باشید اجازه پدر لازم نیست و
می توانید با مراجعه به دفتر اسناد رسمی نسبت به بخشش مهریه اقدام کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام نیازی به اجازه پدر نیست خودتان میتوانیدشخصابذل نمایید

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

خودتون میتونید اینکار رو‌کنید