مشاوره حقوقی رایگان - بدقولی مشاور املاک

سلام و احترام
بنده حدود دو سال پیش یک زمین چهار دیواری از شخص مشاور املاک خریداری نمودم ایشان ذیل مبایعه‌نامه نوشتند آب ، برق و گاز در صورت عدم وجود در محل برعهده فروشنده است
اما حالا پس از دو سال میگویند در محل اطراف این چیزها هست خودتان باید وصل کنید. و برو شکایت کن هیچکارمان نمیکنند
کلی قولهای دیگر هم برای نرده کشی دور زمین و زیبا سازی داده بود که عمل نکرد
چون زمین در بافت نیست برای ما امکان ندارد
ساختمان ساخته ایم ولی امکانات آب و برق و گاز ندارد
حالا چه کاری میتوانیم بکنیم
این امکانات را به ما میدهند؟
اگر شکایت کنیم نتیجه دارد؟ به کجا شکایت کنیم مشاورین املاک را کجا بازخواست میکنند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول از طریق اتحادیه مشاورن املاک شکایت کنید و اگر موفق نشدید به دادگاه