مشاوره حقوقی رایگان - سوال از وکلای دادگستری

سلام اگر ماموران کلانتری بدون حکم وارد منزل بشن وهیچ مدرکی برای آمدن خودشان جز اینکه گفتن همسایه طبقه پایین شاکی هست ازمون اجازه دارن وارد شن و همسرم رو ببرن

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
معمولا هیچ ماموری حتی سرباز چنین جرات و جسارتی نداردکه بدون حکم قضایی وارد منزل افرادشود.بنابراین اگر قطعا مامور بوده اند از ایشان شکایت ورود به عنف در دادگاه نظامی کنید و به حبس محکوم میشوند .در موارد جرائم علیه امنیت ملی و جاسوسی و قتل قاچاق اسلحه ومواد هم با حکم قاضی ورود به منزل و دستگیری انجام میشود