مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت و غرامت

با سلام. بنده معلول خدمتی بوده که شصت و پنج درصد غرامت به بنده تعلق گرفته اعلام نمودم سی و پنج درصد بدنم سالمه بقیه به گفته خودتون از کار افتاده همه جای بدنم شکسته گفتن این غرامت معلولیت فرق میکنه اونو کم میزنن از نیرو انسانی پرسیدم گفت معلول یا خدمتی هست یا عادی ناجا معلول خالی نمیزنه که اگه بزنه میتونی بری زیر نظر بهزیستی برا همین غرامت میزنه درصد معلولیت رو کسی رو ندارم منو یاری کنه سرم داره کلاه میره چه کنم کم آوردم بخدا ......

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر با توجه به رای کمیسیون
، شما معلول حین خدمت باشید مبلغی کمی به عنوان غرامت به شما پرداخت خواهد شد
و شما میتوانید در بهزیستی کل اعلام معلولیت نمایید و باید مدارک پزشکی خود را ارائه نمایید تا بررسی گردد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارکان مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید موضوع شما به کمیسیون برود و بررسی شود و در صورت تایید به شما پرداخت می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به شما توصیه میکنم برای پیگیری موضوع با شماره 1420 به عنوان تماس گویا برای اطلاع رسانی سازمان تامین اجتماعی ارتباط بگیرید و با ارایه مدارک پزشکی درخواست بیمه از کار افتادگی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هر صورت هرگونه تصمیمی که توسط کمیسیون خاص در ارتباط با معلولیت شما اتخاذ نماید قابل اعتراض خواهد بود

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
مدارک شما باید بررسی شود. بهتر است حضوراً به وکیل مراجعه نمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما می‌توانیداز ارگان مربوطه پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تصمیمات کمسیون قابل اعتراض است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر ناجایی بودید که نمتونید تحت پوشش بهزیستی قرار بگیرید وقتی خودتون سازمان متبوع دارید در ضمن معلولیت خدمتی بهتر است از معلول عادی

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام
ناجا عموما حوادث حین خدمت رو معلول خدمتی اعلام میکنه در صورتی که طبق شرایطی باید جانباز معرفی شوید ابتدا پیشنهاد میگردد به نظر کمیسیون ماده 140 اعتراض نموده در غیر اینصورت از طریق بهزیستی اقدام نمایید.