مشاوره حقوقی رایگان - همسرم ترک خانه میکند و من طلب تمکین خاصم

باسلام من الان 33سالمه وصاحب یک دختر7ساله ویک پسر6ساله وزنم که 36ساله شه ویک زندگی 8ساله قبلیشوبدون داشتن فرزندطلاق دادمن 25سالم بودوزنم 28ساله بیوه من قبول کردم باهاش زندگی کنم بدون اینکه بریم مشاوره حتی براش عروسی هم گرفتم یه ماشینم زدم به نامش یه مدتیه بدون اینکه مشگل بزرگی داشته باشیم یه سه ماه یه ماه چند هفته خونه روترک میکنه وخانه پدرش میره ودوتابچه هامم میبره ومیگه تا اینواونوردیف نکنی نمیام این سری چندشب مونده به عید رفت الان میگه بیا طلاق بگیریم بچه هاهم بده من وسیله هامم بده ماشینومهرموحلال میکنم بهت میدم من الان چه جوری میتونم هم ماشینموبرگردونم هم بگم توصلاحیت بچه رو نه بابات اینا دارن نه تو فقط وسیله هاشو بدم بره این اگه زندگی کن بود میگفت شوهرقبلیم خانوم باز بوده مگه میشه تومثل الان من به بدبخت محبت نکردی خانم باز شده حالامن چه جوری میتونم فقط وسیله هاشوبدموبس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح بفرمائید
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید الزام به تمکین بدهید و البته همسر شما نمیتواند طلاق بگیرد مگر اینکه عسر و حرج خود را ثابت کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات نمایید هبه نموده ایید قابل رجوع خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست الزام تمکین بدهید.
زوجه بدون دلیل نمی تواند دادخواست طلاق بدهد‌.