مشاوره حقوقی رایگان - خانه پدری

برادر کوچکم از پدرم قولنامه ای دارد که منزل پدری را از آن خود می‌داند. درحالی که پدرم در ازای ماندن ونگهداری از او ومادرم این کاغذ رابه او داده وتمام فرزندان شاهد هستند . برادرم اصلا پیش پدر ومادرم نمانده. برای پس گرفتن خانه ی پدری چه باید کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتان در زمان حیات می توانست اقدام کند .
به هر حال اگر بتوانید ثابت کنید معامله صوری بوده معامله قابل ابطال است و با توجه به اصل صحت و لزوم قرارداد دادگاه به سادگی ادعای صوری بودن معامله را به راحتی نمی پذیرد.