مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت چندبار صادر می گردد؟

جوی آبی در زمین اینجانب توسط پدرم به صورت توافق شفاهی (که آب بدهند و از جوی آب ببرند) حدود 40سال است که احداث شده و الان توسط وارثان شخصی که پدرم با او توافق کرده استفاده می شود بدون این که آبی بدهند.(زمین ایشان در مجاورت زمین من نیست و حدود 400 متر فاصله دارد) بعد از فوت پدرم جوی را مسدود کردم و شخصی که از جوی آب بری داشت به صورت کیفری از من شکایت کرد و دستور موقت برای بازگشایی جوی دریافت کر که یک سال و نیم طول کشید.سپس قرار منع تعقیب برای من صادر شد. بعد از دریافت قرار منع تعقیب جوی را مجدداً مسدود کردم. حال شاکی مجدد قصد دارد به صورت حقوقی شکایت کند و دادستان برای دومین بار دستور موقت بازگشایی جوی را صادر کرده است. آیا صدور دستور موقتی با یک موضوع برای دومین بار قانونی است؟ و اگر قانونی است مطابق کدام ماده قانونی؟
ممنون از پاسخ گویی شما

پاسخ ها :

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

در دعاوی ثلاثه ممکن هست علاوه بر وصف حقوقی موضوع وصف کیفری هم داشته باشد؛ در دعاوی کیفری به دلایل محتلف از جمله عدم سوئ نیت و ... احتمال صدور قرار منع تعقیب وجود دارد لذا امکان طرح دعوای حقوقی بعد از دعوای کیفری دور از انتظار نیست حتما قرار منع تعقیب را به به دادگاه حقوقی ارائه دهید مواد 159 به بعد ق آ د مدنی در خصوص این دعاوی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد