مشاوره حقوقی رایگان - فایل صوتی فرافکنی و عدم پاسخ شفاف به مالباخته فروش مال غیر

سلام اگر فردی مال فرد دیگری را با استفاده از سفیدامضا پشت قولنامه انتقال داده باشد وسپس قولنامه مذکور را معدوم وبا کپی قولنامه که پشت نویسی وامضای مالباخته دران نبوده ودرنتیجه مالک قبلی را صاحب ملک معرفی نمودند وانتقال دادند وثمن ان را دریافت نمودند وسپس درجلسه حضوری که صدا یشان ضبط شده به این سوال که از امضای سفید مالباخته درپشت قولنامه سوء استفاده وانتقال به غیر داده اید به فرافکنی پرداختند وبعضی دیگر که شریک بودند در این انتقال هم سکوت کردند ودران جلسه شاهدین دیگر ی هم ناظر بحث مذکور بودند حال سوال این است که با فایل صوتی مذکور وشاهدین مذکور میشود جرم ایشان را ثابت نمود یا نه البته اگر اصل قولنامه ای را که معدوم ومفقود کرده اند هم نباشد از نظر قضایی چگونه انتقال انجام شده با کپی که وجاهت قانونی ندارد من حیث المجموع ایا میشود با چالش مذکور وشاهدین مذکور وفایل صوتی مذکور نتیجه گرفت یا خیرالبته سابقه تصرف مالباخته را هم میشود از طریق تحقیق محلی ثابت کرد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید شکایت خود را با ادله مثبته مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که دلایل کافی دارید می توانید طرح دعوی کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود