مشاوره حقوقی رایگان - خانمم وسایل خانه رو برده

ما 3 سال نیم از ازدواج کردیم که متوجه شدیم خانمم یائسه است هر چقدر دوا دکتر هم کردیم نشد تا 25 اسفند همه وسایل خانه چه من خریده بودم چه جهیزیه خودش بود همه را برده چه باید بکنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولا اکر دنبال ادامه زندگی هستید باید دادخواست تمکین بدهید در غیر ابنصورت دادخواست استرداد اموال متعلق بخود را بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مشخص شود برنامه شما چیست اگر تمایل به زندگی دارید الزام به تمکین بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تمکین بدهید و نسبت وسایل خودتان دا‌دخواست استرداد مطرح کنید