مشاوره حقوقی رایگان - انگشت نگاری در سرقت

با سلام و عرض ادب و قبولی طاعات و عبادات
در بازه تعطیلات عید بخشی از طلای منزل به سرقت رفته و فقط به فرزندان خانواده مشکوک شدیم ایا با گرفتن اثر انگشت میشه متوجه شد !؟و اینکه عده ای از اعضای خانواده به دنبال عوام فریبی و مدرک دروغین مثل پرینت پیامک و دوربین و دعا نویس به دنبال مجرم انگاشتن یک شخص خاص هستن ولی نه دوربینی وجود دارد و تا جایی که اطلاع دارم پرینت پیامک تا 6ماه توسط قاضی صورت می‌گیرد و محتویات پیامکی بیان شده نیز دروغ می‌باشد حتی در صورت پرینت ؛ایا می‌شود ادعای حیثیت کرد !؟ خود شخص که احتمال رو به ایشان دادند جای طلا رو نمیدانستند و بخشی از طلای خودشان نیز گم شده ایا راه حلی وجود دارد !؟ایا امکان جعل اثر انگشت این فرد وجود دارد !

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر به کسی مظنون هستید می توانید شکایت کنید با مستندات و مدارک تا بررسی بیشتر در آگاهی و بازپرسی صورت گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است
بدیهی است
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود