مشاوره حقوقی رایگان - ریز مکالمات ایرانسل و همراه اول

سلام خسته نباشید
من الان دو سال نامزدم همسرم بچه شهرستان چند ماه یه باری میاد چند روز تهران میمونه میره شهرستان سیم کارتش هم همراه اول و ایرانسل به اسم مادرم هست چند وقتی هست خیلی رابطه سردی داره تو اینستا رمزش داشتم فهمیدم باکسی حرف میزنه میتونم با مادرم برم ریز مکالمات ایرانسل و همراه بگیرم قاب سیم کارت همراهمون نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از پیام های اینستاگرام اسکرین شات بگیرید و مدتی زیر نظر داشته باشید تا مطمئن شوید با کسی در ارتباط است و سپس می توانید شکایت کنید.
توجه داشته باشید صرف ارتباط در فضای مجازی و ارسال چندتا پیام عاشقانه و ... رابطه نامشروع محسوب نمی شود.