مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث

با سلام
من یک چک داشتم به عنوان ضمانت که استرداد لاشه چک رو دادم خوانده محکوم به استرداد لاشه چک شد پرونده رو بردم اجرای احکام چک رو نیاورد قبلا هم چک رو انتقال داده به خواهرش برگشت زده اقدام به مطالبه چک کرده که بنده اعتراض دادم فعلا پرونده در تجدید نظر مانده. خواهرش اعتراض ثالث دادن رد شد و در این موضوع با همان خواهان و خوانده ها دوباره اعتراض ثالث دادن. ایا میشه 2 بار به یک موضوع اعتراض ثالث داد یا نه ممنونم راهنماییم بکنید

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

درود هموطن عزیز
بله، اعتراض ثالث رو میشه بارها و بارها تقدیم کرد ولی یک شخص، فقط یک بار در یک موضوع با همان اصحاب دعوی و سبب دعوی مثلاً به استناد یک مبایعه نامه، می تواند اعتراض ثالث بده البته اگر دادگاه قبلاً در خصوص این اعتراض حکم صادر نکرده باشه و نهایتاً یک قرار صادر کرده باشه ( به جز قرار رد دعوی به دلیل اعتبار امر مختومه موضوع بند 6 ماده 84 قانون آئین دادرسی در امور مدنی). پس باید ببینید اعتراض ثالث خواهرش به چه دلیل رد شده.گرچه به نظر میاد طرف شما اعتراض ثالث اجرایی داده امّا چون نه حکم قطعی داشته و نه سند رسمی( چک سند رسمی نیست و فقط یک سند لازم الاجراست)، دادگاه اعتراض رو نپذیرفته.
این مشاوره با توجه به توضیحات شما تقدیم گردید و برای روشن شدن دقیق ابعاد اختلاف شما، باید توضیحات بیشتری داده میشد. امیدوارم تا این حد مفید فایده باشد.
پیروز باشید.