مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و حضانت

با سلام و خسته نباشید اینجانب کارمندم و بعد از بیست سال زندگی مشترک میخوام از همسرم که وکیل میباشد جدا شوم منتها ایشان بخاطر وارد بودن به تمام قوانین برای اینکه من نه مهریه بگیرم نه نصف مال مشترک بخاطر کارمند بودنم تمامی اموال خود را قبلا بنام بچه ها که هنوز به سن قانونی نرسیدن انتقال داده سوالم از شما وکیل محترم این است آیا من میتوانم از آن اموال مهریه و مال مشترک را در دادگاه بخواهم؟ و اینکه دخترم متولد سال شهریور 90میباشد آیا حضانت ایشون را به من میدهند اگر نه دقیقا بعد چند سال میتونم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درخصوص اموالی که شوهرتان به فرزندانتان منتقل کرده اندخیرنمی توانید درمورد شرط تنصیف درعقدنامه هم یکی ازشرایطش این است که طلاق به درخواست زن نباشد یعنی اگرشمادرخواست طلاق کنید خیر نمی توانید درخصوص حضانت اطفال سن حضانت تابلوغ است وبعدازبلوغ اطفال از حضانت خارج میشوند ومی توانندباارکسی که مایل باشندزندگی کنند