مشاوره حقوقی رایگان - همکاری

با سلام و احترام بنده یکی از دوستان مجازیم که خانم هست و 13 سالشه بهم گفت میخواد بره پیش عشقش و من هم چون کارم مسافرکشی بود بردمش تا ترمینال پول نداشت پول بهش دادم و بجاش گوشیشو بهم داد تا برگشت پولمو بده ، الان مشخص شده دختر فرار کرده بوده و من هم ناخواسته شدم شریک جرم که کمک کردم دختر فرار کنه ، الان دختر برگشته و خداروشکر سالم اگه شکایت کنن من برام مشکلی پیش میاد که کمک کردمش ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطمئناً برای شما مشکلاتی را در بر خواهد داشت چطور میشود که دختر 13 ساله را به جایی مانند ترمینال برده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید مشکلی پیش نمیاد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ثابت کنید که نیت بدی نداشتید در غیر اینصورت بله مجرم هستید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود