مشاوره حقوقی رایگان - مبلغی اشتباه کارت به کارت کردم

سلام وخسته نباشید من مبلغی به چهار میلیون و دویست هزار تومان به حساب شخصی در مشهد اشتباه واریز کردم که وقتی به بانک طرف حساب رفتم وقتی به طرف زنگ زد جوابگو نبود و همان روز پول رو به حساب دیگری انتقال داده بود و من به شورای حل اختلاف شهر از ایشان شکایت کردم که متاسفانه شعبه مورد نظر پرونده را برای پیگیری به شورا مشهد ارسال کرده است و از سال پیش تا الان برای من هیچ ابلاغیه ای نیامده است و من دستم به جایی نرسیده است از شما ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
ابتدا تأمین خواسته مبنی بر توقیف اموال ایشان و مسدودی حساب مطرح کنید