مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کلاهبرداری

با سلام
شخصی از بنده شکایتی با اتهام جعل سند و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری شکایت کرده که دادگاه بصورت غیابی بنده رو به تحمل 7 سال حبس تعزیری برای کلاهبرداری و یک سال حبس تعزیری برای جعل و پرداخت چهل میلیون تومان جریمه و رد مال داده است .
در حالی که استناد قاضی به یک برگ کپی وکالت نامه است که مشخص نیست چگونه آن را به بنده انتساب داده اند ، کارشناس هم اعلام کرده اصل وکالت نامه خدشه دار نشده و با استفاده از رایانه یک جمله به کپی وکالت نامه اضافه شده.
این شخص بنگاه معاملات ملکی داشتند ، پدربزرگ بنده و برادران و خواهرانش هم یک ملک بزرگی در حدود آن بنگاه داشتند که به بنده وکالت کاری دادند برای انجام امور اداری ملک ، بعد از آن به بنده اعلام کردند که دنبال خریدار برای ملک بگردم . یکی از برادران پدربزرگم نیز این بنگاه را معرفی کردند . بنده هم رفتم با بنگاه صحبت کردم و یک قرارداد جعاله با آنها امضا کردم که در در مدت سه ماه اگر بنگاه خریدار پیدا کرد ، کمیسیون شان پرداخت شود . برای تضمین این که کمیسیون شان پرداخت میشود هم 100 میلیون تومان سفته به آنها دادم . بعداز سه ماه که این بنگاه نتوانست خریدار پیدا کند و خواستم سفته ها را بگیرم این شخص ادعا کرد که 40 میلیون تومان هزینه کرده و من باید این مبلغ رو پرداخت کنم . بنده قبول نکردم و این شخص سفته ها رو به یک شخص دیگری واگذار کرد و اون شخص سوم سفته ها را اجرا گذاشت . بنده به دادگاه رفتم و مدارک را نشان دادم که نتوانست بنده را محکوم کند .
گذشت تا روزی که پدربزرگ بنده به رحمت خدا رفت ، بنده داشتم بنر روی دیوار نصب میکردم یک یک مامور نیروی انتظامی و سرباز بنده رو بازداشت کرده و به کلانتری بردند ، در کلانتری دیدم همین شخص بنگاهی آمد و گفت برای من حکم جلب و زندان گرفته است . وقتی بنده از ماموران درخواست کردم که حکم جلب را ببینم ، متوجه شدم که حکم جلب برای یک شهر دیگری صادر شده و محکومیت بنده هم غیابی است اما برگه محکومیت نبود بلکه دستور قاضی بود برای نیابت که همان روز صادر شده بود وقتی پرسیدم نیابت کجاست گفتند الان می اورد ولی دستبند مرا باز کردند مرا بردند در حیاط و گفتند هر که پرسید بگویم برای درگیری لفظی آمدم کلانتری ، بعد دیدم آن شخص که سفته ها را به اجرا کذاشته بود آمد و گفت مرا 250 میلیون تومان محکوم کرده . آن قدر بنده و خانواده ام را ترساندند که آخر افسر نگهبان از بنده 400 میلیون تومان سفته گرفت ،مادرم و یکی دیگر از اقوامم پشت آنرا امضا کردند و به شاکی داد، بدون اینکه صورتجلسه یا رسید یا رضایتی از شاکی بگیرند او رفت . ولی باز هم بنده را آزاد نکردند، با این تهدید که اگر به افسر نگهبان، ماموری که مرا بازداشت کرده بود و رییس کلانتری پول ندیم مرا به زندان معرفی خواهند کرد ، دوبار پس از آنکه شاکی رفت مرا با ذستبند بردند منزلی که پر از عزادار بود، همانجا نشستند و تا حدود 100 میلیون تومان بصورت دلار نگرفتند دستبند مرا باز نکردند ، حالا رفتم حکم را دانلود کردم دیدم با ادعای اینکه بنده وکالت نامه را جعل کردم و از شاکی 40 میلیون تومان مال بردم محکومم کردند . الان ماندم چی کار کنم ؟ صدای ماموران را ضبط کردم ، فیلم دوربین ساختمان که مرا با دستبند بردند و آوردند هست . به قدری فشار و مشکل برای بنده ایجاد کردند که با 30 سال سن سکته قلبی کردم . حالا سر رسید سفته ها برای هفته دیگر هست و من واقعا نمیدانم چه کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در فرصت باقیمانده به رای اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است