مشاوره حقوقی رایگان - شروع به سرقت

چندماه قبل ماشین من که تاکسی است در جایی خراب شد و انجا ماند روز بعد اول صبح رفتم سراغش کلانتری مرا به جرم سرقت دستگیر کرد شخصی شکایت کرده که دیشب دونفر قصد سرقت از خودرو وی داشته اند و فرار کردن کلانتری میگه که سارق من هستم و ماشین را رها کرده و فرار کردم حالا هم دوسال زندان غیابی برام امده نظرت شما چیه؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورتی که شما مالک خودرو بوده اید می‌بایست مدارک مالکیت خودرو خود را ارائه مینمودید نه متواری شوید!