مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه الکترونیکی

سلام ..ببخشید برای من یه ابلاغیه همین الان اومده که پرونده شما با شماره فلان مجددا در 101 کیفری 2 خرم اباد ثبت گردید .در صورتی که من پرونده های قبلیم بایگانی شدن و تموم شده ..فقط پرونده اخرم دو نفر تو ی پرونده بودیم که من با رضایت و حبس پروندم تموم شد و سندمم ازاد کردم و اون دوستم حکم غیابی خورده و تو شهر دیگه گیر کرد و دنبال رضایت اینم نیومد اون موقع
بعدشم وارد سیستم ثبت ثنا میشم ابلاغیه ای برام نیومده و میگه به دفتر پیشخوانها مراجعه کنید ...لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام پرونده جهت رسیدگی به مجازات دوست شما مجددا وبت و تحت رسیدگی است