مشاوره حقوقی رایگان - معاف از رزم

سلام . بنده یه مسئله ای واسم پیش اومده و نمیدونم چه انتخابی بکنم و چیکار کنم ... هفته بعد قصد دارم دفترچه پست کنم تازه . منتها جدیدن یه گزینه واسه امریه پیدا کردم که تا پونزدهمه این ماه فرصت دادن واسه ارائه اِسکنه برگه اعزام . از طرفی بنده مشکل تنفسی هم دارم و باید این مشکل رو درمیون بگذارم تا بهم معاف از رزم بدن چون در غیر این صورت شرایطم سخت میشه تو اموزشی . و مشکلم اینجاست که اگر واسه کمیسیون پزشکی اقدام کنم ...برگه اعزام رو بعد از تاریخی که امریه ازم اسکن برگه اعزام میخواد میدن . و دیگه نمیتونم واسه امریه اقدام کنم .. حالا میخواستم بدونم راهی هست که کمیسیون پزشکی نرم تا بتونم واسه امریه اقدام کنم و در عین حال راهی باشه که تو اموزشی بخاطر مشکل تنفسی ک دارم منو از انجام فعالیت هایی ک واسم مضر هستش منع کنن؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما پیگیر امریه باش، اگر امریه ای بشوی دو ماه آموزش دارد، در همان ابتدا بگو مشکل تنفسی دارم تا اعزامت کنند به مرکز درمانی مربوطه