مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو با چک 12 سال قبل

با عرض سلام 3 فقره چک در سال 85 نزد شخصی جهت معامله ای داشته ام که وی در همان سال فوت نمود و معامله صورت نگرفت و من نیز بعد از مدت چکهایم را درخواست نمودم ولی خانواده اش اعلان بی اطلاعی نمودند در سال 96 پسر وی چک های بنده را برگشت و پس توقیفی ماشین مرا گرفته است و تازه درخواست تاخیر تادیه نیز کرده است چکار باید بکنم ممنونم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام, دارنده چک محق محسوب میشود و شما باید اثبات کنید که معامله ای صورت نگرفته است که چون ورثه طرف شما هستند کار مشکلی است.