مشاوره حقوقی رایگان - اقدام بر روی چک برگشتی در شهر دیگر

با سلام. ممنون از سایت خوبتون.
من یک چکی داشتم که روش اقدام شده و ماشین من رو توقیف کردن. کسی که ماشین را توقیف کرده در استان دیگر هست و اون جا پرونده تشکیل شده. راهی هست که من از شهر خودم اقدام کنم و چکم رو پاس کنم که بتونم ماشینم را از توقیفی در بیارم. یا حتما باید به اون استان برم و جایی که شکایت شده اقدام کنم؟
باز هم ممنونم از سایت خوبتون.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر باید حتما به شهرمحل طرح دعوا و اجرای احکام آن مراجعه کنید