مشاوره حقوقی رایگان - تقلیل ساعات ملاقات

با سلام. همسر سابق بنده 5 هفته است برای ملاقات و تحویل گرفتن فرزند مشترک که حضانتش با من است به بهزیستی مراجعه نمیکند. سوالم این است که با توجه به عدم مراجعه مکرر ایشون، من میتونم داخواست تقلیل ساعات ملاقات رو بدم؟ اگر میتونم به چه ماده تبصره ای استناد کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اون نمیاد چه ضرری به حال شما داره، ضمنا ماده قانونی تقلیل ساعات ملاقات وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست تعدیل ساعات ملاقات ارائه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست بدهید نیاز به ذکر ماده قانونی نیست.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
باید مراجعه کنید چرا که حق طرف مقابل است و اختیار استفاده از حق با ایشان است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید با توضیح شرایط دادخواست تقلیل و تعدیل ساعت ملاقات دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله دادخواست تعدیل و تقلیل مدت و زمان ملاقات طفل مشترک را بنا بر گزارش بهزیستی درخواست نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تعدیل ساعات ملاقات ارائه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شرایط را طی لایحه ای به اطلاع مقام قضایی برسانید تا تصمیم مقتضی اتخاذ شود . نیازی به بیان ماده قانونی ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بله میتوانیددادخواست تعدیل ساعات ملاقات رامطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

عدم حضورشان صورتجلسه شود و درخواست داده شود