مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار ساختمان

با توجه به اینکه پایان کار ساختمان مسکونی است یک واحد تجاری در همکف ساختمان وجود داره و با استعلامی که از شهرداری گرفتم می گویند برو شکایت کن تا جوابت داده بشه اگه امکانش هست راهنمایی کنید چکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مثلا می توانید به شهرداری مربوطه مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر ملک تجاری در کمیسیون ماده 100 شهرداری بررسی شده باشد و جریمه ساخت غیر مجاز پرداخت شده باشد ملک تجاری قانونی شده است

ولی اگر در زمانی که شما ملک مسکونی را خریداری کرده اید ملک تجاری هنوز ایجاد نشده باشد با شرایطی خاص ، امکان اقامه دعوا به طرفیت سازنده وجود خواهد داشت اگر