مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام سوالی داشتم صورت اینجانب در سانحه ی اتومبیل زخمی شده میخواستم بدونم آیا دیه ی صورت نسبت به اعضای دیگر بدن بیشتر است؟ پیشانی و گونه و چانه ی من زخمی شده که جراحی پلاستیک شد. اینها تا چه حد شامل دیه میشوند و آیا بیمه هزینه هایی که تا الان کردم و پرداخت میکنه؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

میزان دیه شما طبق گواهی پزشکی قانونی تعیین خواهد شد و بیمه نیز خسارت های شما راوپرداخت خواهد کرد

یک وکیل

با سلام بیمه پس از رای دادگاه موظف است میزان دیه تعیین شده شما توسط پزشکی قانونی را پرداخت کند و در وهله اول نیز می توانید تا 50 درصد علی الحساب دریافت کنید.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، تعیین دیه جراحات و صدمات بدنی بر اساس معرفی نامه مراجع انتظامی و دستور قضایی بر عهده پزشکی قانونی است . پرداخت دیه شخص ثالث بر اساس بیمه نامه صادره بر عهده شرکت بیمه گر است . هزینه های درمانی و دارویی حادثه دیدگان ناشی از تصادفات وسایل نقلیه در بیمارستان های مشمول رایگان است و از محل صندوق بیمه تأمین می گردد . از اینرو هزینه های درمانی و دارویی که حادثه دیده در سایر مراکز درمانی به شخصه هزینه کرده قابل جبران و پرداخت نیست .