مشاوره حقوقی رایگان - برای رفع توقیف اموال مهریه (ابزار کار) چه باید کرد ؟

با سلام و خسته نباشید. بنده شغلم چاپخانس و همسرم بعنوان مهریه دنبال توقیف دستگاههای کارم هستن و بنده در دادگاه شخص دیگری رو معرفی کردم بعنوان صاحب مال و فاکتور و قرارداد تنظیم شده رو به دادگاه ارائه کردیم خود آن شخص هم برای شهادت به دادگاه آمد و همچنین ادعای ابزار کار بودن هم کردیم. و الان قاضی رأی مبنی بر وارد نبودن ادعای بنده داده و واقعا اگر بخواد دستگاه توقیف بشه به کل بنده ورشکست خواهم شد و کارگران بیکار و بدهی های قبلی هم موجب رفتن به زندان بنده خواهند شد. لذا از شما عاجزانه خواهشمندم به بنده فورا راه حلی نشان دهید. وکیل بنده الان گفتن که باید شکایت شخص ثالث انجام بشود اما واقعا نمیدانم راه درست چی هست. متشکرم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با وکیل شما موافق هستم ایشان می توانند به عنوان اعتراض ثالث اجرایی به دعوی ورود کنند وکیل شما راهنمایی لازم را خواهند نمود