مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ضرب و شتم

سلام
آقا هستم. همسرم بدون اجازه از من خانه را ترک کرده و فرداش به خانه برگشته و سر و صورت و بدنش زخمی بود که من ابتدا متوجه نشدم.بعد زنگ زده خانواده ش اومدن و من هرچی قسم میخورم که بی اطلاعم باور نمیکنن.رفتن پزشکی قانونی مدرک گرفتن و از من بابت ضرب و شتم شکایت کردند. من باید چجوری ثابت کنم بی گناهم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بار اثبات برعهده خانم است نامه پزشکی قانونی فقط ضربات وجراحات را ثابت می کند نه اتهام ضرب وجرح شمارا.ایشان باید به نوعی اثبات کنند شما خود ایشان را مورد ضرب وجرح قرارداده اید ممکن است والدینش یا فرد ثالثی انجام داده است بهتر است با مطرح کردن سوالاتی که چه وقت اتفاق افتاده کجا با چه وسیله ای و...وشما بعد بادریافت این اطلاعات اثبات کنید در ان زمان کجا بوده وشاهد اورید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام اثبات بر عهده خانم است نامه پزشکی قانونی نوع ضربات وجراحات را ثابت می کند که ایشان باید به نوعی اثبات کنند شما خود ایشان را مورد ضرب وجرح قرارداده اید .