مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی بعد از 7 ماه خدمت سربازی در نیروی انتظامی

سلام, من بعد از 7 ماه خدمت سربازی در نیروی انتظامی به علت درد کمر از طرف پادگان به بیمارستان مراجعه کرده و پس از تشخیص دیسک کمر در 2 مهره به کمیسیون پزشکی معرفی شدم و معافیت پزشکی دریافت کردم, آیا شرایط احراز جانبازی را دارا هستم و یا غرامت, خواهشا راهنمایی بفرمایید, خیلی ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " سوال شما تکراریست و قبلا پاسخ مقتضی به سوال ارائه شده است . با این حال عرض می شود؛ در شرح ماوقع قبلی سوال تان چونکه شما قبلا سابقه بیماری ستون فقرات داشته اید می بایست حین ورود به خدمت ، پرونده پزشکی خود را به رویت پزشک بهداری یگان خدمت می رساندید تا شما را جهت معاینه نزد پزشک متخصص بیمارستان تحت پوشش یگان خدمتی معرفی تا نظریه ایشان اخذ و بر مبنای نظریه پزشک متخصص چنانچه انجام کارهای سنگین مرتبط با وظیفه خدمتی مضر به حال شما تشخیص داده می شد ، خدمت شما در واحدهای اداری و یا در کارهای سبک ادامه می یافت تا بیماری قبلی شما عود ننموده و وخیم نگردد . به هر حال ممکن است به دلیل اینکه بیماری قبلی خود را به اطلاع بهداری یگان خدمتی نرسانده اید و یا مخفی نگه داشته اید ، انجام کارهای سنگین خدمتی هم مزید بر علت شده و باعث گردیده شما نتوانید خدمت مقدس سربازی خود را به اتمام برسانید و بر اساس نظر کمیسیون پزشکی معافیت پزشکی دریافت نموده اید . با این تفاسیر قطعا مشمول مقررات جانبازی نیستید و مطالبه غرامت هم منوط به این است که کمیسیون پزشکی نظریه اش بر این امر استوار باشد که قبل از ورود به خدمت شما بیماری زمینه ای نداشته باشید و بیماری شما بر اثر ارجاع و تحمیل کار غیر مجاز سنگین و خارج از وظیفه و توان و تحمل بدنی شما در یگان خدمتی حادث شده باشد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر در کمسیون پزشکی مشخص بشود که مشکل شما با زمینه قبلی بوده،هیچ واگر غیر این باشد مستوجب دریافت غرامت(ولاغیر)خواهید بود.یاالله