مشاوره حقوقی رایگان - خيانت در امانت

باسلام و خسته نباشيد
من ماشين دادم برادرم با تمام مدارك كه شايد يه موقع لازمش بشه چون جلوشو گرفته بودش كلانتری الان هركاری ميكنم بياره و پس بده نميده چكار كنم
من دادم برای خانواده جهت امرار معاش
بين من و برادرم هم هيچ قولنامه و كاغذی هم ردوبدل نشده
من چكار كنم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بدوا اظهارنامه ای خطاب به ایشان ارسال نمایید که با توجه به امانی بودن اتومبیل نسبت به استرداد آن اقدام نمایند , چنانچه اقدام نکردند متاسفانه ناچار به طرح شکایت کیفری خواهید بود