مشاوره حقوقی رایگان - آیا امکان بازگشت به مهریه وجود دارد

سلام وقتتون بخیر و شادی
من چند ماه پیش با یک خانم که از فامیل بودند ازدواج کردم و ایشون از قبل من با شخص دیگه ای رابطه جنسی داشتند.
برگه سلامت اول ازدواج رو هم نگرفتیم.
حالا به دلایلی داریم از هم توافقی جدا میشیم.
ایشون اومدند و کل مهریه و قباله رو بخشیدن و نوشته شده تحت هیچ شرایطی امکان بازگشت نداره.

حالا برای دادگاه که رفتند، گفتند باید برید پزشکی قانونی، برای من یک نامه اومده که باید برای دادگاه بفرستم که بگم رابطه زناشویی داشتیم.

آیا جریمه ای از طرف دولت تعلق میگیره ؟
آیا امکان بازگشت به مهریه وجود داره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مهریه را ابراء یا بذل کرده باشد در این صورت مهریه قابل مطالبه نیست حتی اگر پزشکی قانونی اعلام کند که زوجه دوشیزه نیست و جریمه دولتی و... ندارد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر هبه شده باشد قابل رجوع است و اگر ابراء باشد خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت ابرا خیر
جریمه ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم که قابل رجوع است آن هم در صورتی که مال مورد هبه وجود داشته باشد ولی اگر ابرا نباشد ابرا خیر به کلی از بین رفته است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به مفاد سند دارد که ابرا بوده یا هبه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مهریه را ابراء یا بذل کرده باشد در این صورت مهریه قابل مطالبه نیست

یک وکیل :

با سلام با توجه به توافق حاصله و ابرا مهریه امکان مطالبه مهریه وجود ندارد.و جریمه دولتی هم ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست دلیل ارجاع به پزشک قانونی چیست ؟