مشاوره حقوقی رایگان - شوخی در ویس دادن تلگرام

با سلام یکی از دوستان من رفته پیوی تلگرام یه شخصی از شوخی ویس داده گفته فیشینگ کردم فلان از سر شوخی گفته ولی در واقع اصلا این کاره نیست ایا طرف در صورت ذخیره نگه داشتن ویس از صدای اصلی هست میتونه شکایت کنه هیچ مدرکی نیست فقط صدای ضبط شده هست فقط از سر شوخی رفته گفته !

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت شکایت باید مدارکی دال بر اقدام وجود داشته باشد صرف صدای ضبط شده قابل پیگیری نمی باشد (صدا در حد اماره در کنار سایر دلائل باید قرارگیرد)

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف صدای ضبط شده قابل پیگیری نمی باشد و نیاز به ادله دیگر هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت اگر شکایتی شود مرجع قضایی تحقیقات کامل را انجام میدهد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

صرف صدای ضبط شده قابل پیگیری نمی باشد