مشاوره حقوقی رایگان - رابطه تلفنی و حضوری زنم و مکالمات وحرفهای نامشروع با شوهر خواهرش بدون اجازه من

باسلام. باجناق من ادم هیزوچشم ناپاکی است که همیشه به زنم میگفتم دوست ندارم حتی تلفنی با او حرف بزندولی زنم هیچ گاه توجه نمیکرد و حتی وقتی من خانه نبودم او را به خانه راه میداد و دوتا تنها در خانه بودن که چندبار خودم میامدم خانه میدیدم که باجناقم وزنم تنها توخانه بودن وقتی که به زنم میگفتم این کار را نکن توجه نمیکرد و میگفت فکر نکن من زن هرزه ای هستم و شوهرخواهرم میداند و جرات نمیکنه بدنگاهم کنه و من ادم بی زبانی نیستم ابرویش رامیبرم توخیالت راحت من ادم شلیته و بی اعصابی هستم و شوهرخواهرم خوب منومیشناسه.ازاین موضوع چندسال گذشت والان 14ساله ازدواج کردیم تادوسال پیش دست وبالم خالی شدوکمی به همون فشارامد واین رابگم که زن من ادم ولخرج وهمیشه با مد جلو میره و خیلی هم قرض بالا میاره تا اینکه به شوهرخواهرش چون همیشه درتماس بودپول قرض میکرد و او هم بجای اینکه توکارت واریزکنه میگفت نقدیه بایدبیایی توشهربهت بدم من هم همیشه به زنم میگفتم ازاین ادم قرض نکن شاید سواستفاده کند و فکر ناجور بکنه ولی کو گوش شنوا تا اینکه دیدم روزی صدباربه زنم تلفن میکرد و همیشه باماشینش به خانه من می امد و زنم اگه کاری توشهر یا جای دیگه داشت باماشین میرسوندش وشده بودراننده زن من بایه تک فوری میامد انگار که من وجودندارم وحتی به گوشی من زنگ نمیزد تا یه روز من هم یواشکی ضبط کننده تماس رو گوشی زنم نصب کردم و دو سه روز بعد حرفهای رکیکی از انها تو گوشی ضبط شد وقتی زنم تقاضای پول میکرد او هم حرفهای بسیار بد و شیطانی و با این حرفها خودش را ارضا میکرد حالا دوسال گذشته و زنم زیربار نرفته و تمام تماسهای ضبط شده را با اینکه بهش هشدار دادم پاک نکنه پاک کرد حتی به شوهر خواهرش هم گفت که من زیرنظر دارمشون.حالا حکم چیه و راهنمایی ام کنید لطفا

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان رابطه نامشروع دون زنا میتوانید از هر دوی انها شکایت کنید