مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه و عدم تحویل خانه توسط مستاجر

سلام و خدا قوت
به تاریخ 1اردیبهشت 1401 مدت قرارداد مستاجرم با پول پیش 5 میلیون به پایان رسیده و ایشان ابتدا تخلیه نمیکردند ولی با وساطت همسایه ها بالاخره 26 اردیبهشت اسباب برده ولی مقداری از وسایلشو تو خونه گذاشته و کلید و آپارتمان رو تحویل نمیده،و پیام دادن که پول پیش و بده تا کلید تحویل بدم، با توجه به اینکه ایشون از بابت کرایه های ماههای قبل به بنده بدهکارن و قبوض و شارژ هم پرداخت نکردن وخسارت به واحد وارد کردن و پول پیش ایشون بابت اجاره این ماه میره بنده برای رسیدن به حق خودم و گرفتن اپارتمانم چیکار باید بکنم
چون وسیله داخل اپارتمان داره نمیشه وارد آپارتمان شد و قفل و شکوند
ممنون از راهنماییتان

پاسخ ها :

عدم تحویل ملک توسط مستاجر موجر مستاجر