مشاوره حقوقی رایگان - پشیمانی از قرارداد اجاره

سلام. آقای مستاجر منافع یک سال یک منزل را قرارداد میکند و مبلغ 50000000 به عنوان رهن اولیه به موجر میدهد. کل رهن 80000000 میلیون می‌باشد پس از گذشت 5 روز موجر پشیمان شده و به مستاجر اطلاع می دهد که منصرف شده و تا تحویل ملک به مستاجر 15 روز وقت مانده اما مستاجر امتناع کرده و میگوید موجر باید ملک را 15 روز دیگر در اختیار او بگذارد و موجر هم میگوید من منصرف شده‌ام و 50 میلیون پول رهن را که هنوز مابقی آن را هم نداده به او باز میگردانم ولی مستاجر قبول نمی کند. تکلیف موجر و مستاجر در انتها چه میشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به امضا قرارداد ، موجر باید ملک را تسلیم مستاجر. نمایید در غیر این صورت در صورت شکایت مستاجر ، موجر باید تمام
ضرر و زیان وارده به مستاجر را بپردازد