مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت

سلام و عرض ادب. بنده یه گوشی موبایل خریداری کردم فاکتور خرید هم دارم گذاشتمش سایت آگهی واسه فروش خانمی خریدار شد ازم شماره کارت خواست تا پولشو برام بریزه بعد اومد جلوی درمون و گوشی رو تحویل گرفت بعد از چند روز حسابم مسدود شد از اردبیل متوجه شدم آقایی تو سایت آگهی مبل خریده و قبل از تحویل مبل پولشو واسه فروشنده کارت به کارت کردم و فروشنده هم شماره کارت منو بهش داده حالا اون آقا که مبل خریده از من شکایت کرده لطفا راهنماییم کنید من فقط یه موبایل فروختم از هیچی هم خبر نداشتم الآنم واقعا اردبیل رفتن برام مقدور نیست چون تهرانم پول گرفتن وکیل رو هم ندارم کمکم کنید لطفا

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
طی لایحه ای قاضی ای که دستور مسدودی حساب شما را داده در جریان قرار دهید و ضمنا از خریدار گوشی موبایل شاکی شوید.
موفق باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ناجار هستید به اردبیل بروید پول وی را بدهید و رضایت او را جلب کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اردبیل بروید پول وی را بدهید و رضایت او را جلب کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید شخصا یا توسط وکیل پیگیری کنید