مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اجرائیه ثبتی

با سلام
اجرائیه ثبتی برای مهریه به میزان 14 سکه برای اینجانب صادر شده و به بنده ابلاغ شده است. بنده تنها یک منزل مسکونی در شان خود دارم. در صورت عدم مراجعه بنده به اداره ثبت ایا امکان توقیف و مزایده ملک بنده وجود دارد؟
آیا همسر بنده برای گرفتن حکم جلب بنده بایستی به محاکم قضایی مراجعه کند یا از طریق ثبت نیز می تواند نسبت به جلب بنده اقدام کند؟
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
اداره ثبت توقیف میکند و شما میتوانید اعتراض کنید, اداره ثبت جلب نمیکند و جلب توسط دادگاه صورت میگیرد که در خصوص مهریه فعلا منتفی است .