مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف بخاطر توقیف پلاک

سلام. من یه خودرو پژو پارسال از اهواز خریدم و یه وکالت تام محضری گرفتم ولی صاحب سند که ساکن تهران رو بود رو ادرسی ازش نداشتم تا بعد از 8 ماه موفق شدم شماره صاحب سند رو پیدا کنم و ازش خواستم بیاد وکالت بده برای فک پلاک ولی اون فرداش رفت توقیف پلاک زد و ماشین منو توقیف کردن و بردن پارکینگ الان 7 ماهه ماشینم تو پارکینگه و طرف رضایت نمیده و گفته 40میلیون بهش بدم تا رفع توقیف کنه حال من باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از فروشنده و مالک و بنگاه دار به اتهام کلاهبرداری و زور گیری شکایت کنید و خسارت توقیف خود رو را هم بخواهید ، از طریق مشاوره تلفنی دادراه برای توضیح بیشتر تماس بگیرید.

داریوش صالحی

جناب آقای داریوش صالحی :

سلام شما اگر وکالت فروش داشتید بدوا یک مبایعه بین خودت با خودت تنظیم کن و سپس دعوی الزام به تنظیم سند مطرح کنید و رفع توقیف

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.