مشاوره حقوقی رایگان - کودک آزاری

با سلام. دو فرزند من که چهارده سال تمام دارند تحت حضانت پدرشان می باشند و هر هفته سه روز را با من می گذرانند،متاسفانه پدرشان ازنوشیدنی های الکلی و مواد مخدر و داروهای آرامبخش استفاده می کنند و مدام فرزندان من را به هر بهانه ای به قتل تهدیدمی کنند و معتقد هستند که به عنوان پدر هر گونه حقی را دارا می باشندو حتی اگر دو فرزند من را بکشند از نظر اسلام تحت پیگرد قانونی نیستند،چند بار هم فرزندانم را کتک زده اند و مدام از نظر روحی فرزندان من را آزار می دهند،طوری که فرزندانم به شدت دچار اضطراب می باشند،سوال من این هست که آیا راهی وجود دارد تا ایشان متوجه بشوند که کشور قانونمند می‌باشد و حق هیچگونه آزار جسمی و روحی فرزندان من را ندارند؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
چنانچه برای اثبات ادعای خود مدرکی دارید و توانایی نگهداری از فرزندان را دادید تقاضای ساب حضانت از پدر به لحاظ عدم صلاحیت اخلاقی مطرح نمایید.

یک وکیل

شکایت کودک آزاری مطرح کنید