مشاوره حقوقی رایگان - عدم پذیرش معافیت از هزینه های دادرسی توسط قاضی بدوی

باسلام. بنده چون تحت پوشش کمیته امداد و تاییدیه پیوست دادخواست تجدید نظر خواهی کردم اما قاضی میگه تو معسر نیستی در حالی که من فقیرم ،ندارم ،آیا لایحه تجدید نظرخواهی رو میتوانم مستقیم به دفتر شعبه اول تجديدنظر خواهی بفرستم،

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر دادخواست تجدیدنظر را از طریق دفاتر الکترونیک قضایی ارایه نمایید البته در مهلت قانونی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دلیل عدم پذیرش اعسار شما چه بوده ؟