مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

با سلام و خسته نباشید .. شوهرم 5 ماه قبل بدون هیچ عذر موجه و قانونی منزل و زندگی خانوادگی را ترک کرده و در منزل پدری خود سکنی گزید.. بنده ازش شکایت کرد و پرونده به دادگاه به شعبه حل اختلاف ارجاع داده شد.. شوهرم به پنج ماه پرداخت نفقه محکوم شد و ظرف مدت 15 روز این مبلغ را به کارتم واریز نمود.. و تا یک ماه مهلت گرفت که برایم خانه و وسایل زندگی را آماده کند تا من سره زندگی برگردم.. چون منزل قبلی و وسایل ها متعلق به شوهرم نبود!! برای شخصی دیگری بود !! بنده دیگر حاضر به ادامه این زندگی نیستم!! به دلایل هایی که دارم که مهمترینش عدم امنیت روانی و سلامت جسمی است!! چون همسرم بشدت پرخاشگر هست و من در مدت زندگی با او دچار مشکلات قلبی شدم!! چطور میتوانم تمکین را به نفع خودم صادر کنم برای درخواست طلاق؟؟ چون من و شوهرم هیچگونه وجه اشتراکی از نظر فرهنگی تحصیلاتی سنی و مالی نداریم! بعنوان نمونه من تحصیلات مقطع دکترا دارم و شوهرم تا سیکل سواد داره!! با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید