مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

با سلام و وقت بخیر. همسرم و فرزند دختر یکساله ام منزل رو ترک کردند، بنده دادخواست ملاقات فرزند دادم، اما قاضی فقط یک روز در هفته به میزان دوساعت در بهزیستی بهم فرصت ملاقات داده، درصورتی که من و همسرم در یک شهر زندگی میکنیم و فاصله خانه ما باهم یک کوچه است، ایا نمیتوانم فرزندم رو به منزل خودم ببرم؟ چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توافق با همسرتان میتوانید این کار را انجام دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست تعدیل ملاقات را بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ببینی خدمت شما عرض کنم اصولاً قضات محترم یک روز در هفته را در نظر می‌گیرند و آن هم آخر هفته از ساعت 6 بعد از ظهر پنجشنبه تا ساعت 6 بعد از ظهر جمعه اما این
زمان می تواند متغیر باشد چرا که با توجه به شرایط زمان فاصله سن کودک متفاوت میتواند باشد فرزند شما یک سال است و نیاز به وجود و حضور مادر دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توان نسبت به این موضوع اعتراض نماید تا در مرجع تجدیدنظر مجدد آن رسیدگی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فرصت اعتراض باقی است اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید خواسته شما چیست ساعات‌ کم است یا زیاد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توافق با همسرتان میتوانید این کار را انجام دهید