مشاوره حقوقی رایگان - مهلت شکایت ورثه

سلام . ممنون ار راهنمایی همیشگیتون پدربزرگ بنده 5 ماه پیش فوت کردند.زمین کوچک زراعی ایشون رو به قیمت 38 میلیون تومان کسی بدون مالکیت،فروش مال غیر کرد و ما این رو الان بعد از 5 ماه پس از فوت پدر بزرگ متوجه شدیم .حتی خود پدر بزرگ هم اصلا متوجه و مطلع این جرم نبود و هیچ وقت نشد.این ورثه بودند که متوجه شدند.با توجه به قابل گذشت بودن انتقال مال غیر زیر 100 میلیون،آیا هنوز فرصت شکایت کیفری داریم یا نه؟اگه بله چند ماه دیگر فرصت شکایت کیفری داریم؟باتوجه به عدم اطلاع پدر بزرگ در دوران زندگی خودشون

6 ماه از زمان فوت زیان دیده که الان 5 ماه گذشته ؟و زمان اطلاع ورثه که اکنون بوده اهمیت ندارد؟فقط تاریخ فوت بدون توجه به زمان اطلاع ورثه ملاک است؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با این توضیحات که فرمودید تاریخ اطلاع ورثه مهم است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با این توضیحات که فرمودید تاریخ اطلاع ورثه مهم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تاریخ اطلاع از فروش مال غیر ملاک است