مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و خسته نباشید پدر خانواده هستم

3فرزند دارم . دختر 13ساله دارم و دختر7سال ده ماه نزدیک 8سال. و پسر4.5ساله و خانم شاغل کارگر موسسه
واقعا بخاطر عدم تمکین نامناسب خانم و آوردن دختر فراری بدون اجازه من به منزل طی دوسال اخیر برای نگهداری و کمک بهش متوجه شدم رفتار اثر گذاشته دختر بزرگم یعنی حسابی کباب شدم جا ثواب
بعد یک هفته متوجه شدم دختره خوب شدنی نیست فرستادم بیرون و از آن به بعد دخترم جواب پدر مادر میداد و حتی موقعی سرکار بودم دخترم با مادرش دعوا لفظی داشته از خونه میره بیرون بدون هزینه همراه ش باشه تاکسی میشینه میره منزل اقوام . اقوام دیدن تنها اومده پرسیدن چرا تنها پس پدر مادرت کو هزینه آژانس ما حساب کردیم دختر بدون پول سوار ماشین بشه یعنی خطر براش و از خونه فرار کردی چرا گفته چرا فلان دختره فرار کرده من نمیتونم فرار کنم
باشنیدن این صحبت ناراحت شدم نشانه ترساندن غیر عمد زدم دندون یا فک ولثه شکسته خانمم سریع زنگ اورژانس اجتماعی زده شکایت کرده دیه میخوان و طلاق چطور میشود بخاطر آینده بچه هام نجات بدم راهی هست چه باید بگم دادگاه
یا مثلا بانی باعثش پای خانمم بکشم وسط پرونده خدا کمک کرده تصویری از دختر فراریه با دختران من در گوشی جامونده دارم ممنون کمکی راهنمایی امیدم بعدخداوند به شما

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

طلاق حق مرد است
در صورت راهنمایی و مشاوره از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید با همین توضیحات (البته توضیحات باید واضح باشه) دفاعیات خود را مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید با همین توضیحات دفاعیات خود را مطرح کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بابت طلاق می بایست عسر و حرج توسط خانم ثابت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سعی در مصالحه داشته باشید. اقدام حقوقی علیه دختر فراری قابل تصور نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با همین توضیحات دفاعیات خود را مطرح کنید ضمن اینکه برای طلاق می بایست عسر و حرج توسط خانم ثابت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شغل همسرتان خلاف شئونات اخلاقی خانوادگی باسد میتوانید دادخواست منع اشتغال زوجه دهید و همین دلایل را به صورت واضح به دادگاه اعلام کنید. در مورد دختر نوجوان نیز میتوانید از اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرد و کمک بخواهید