مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام، برادرم قبل از پرواز به ترکیه در فرودگاه امام با بیش از 100 گرم هروئین بازداشت شده است. حکم احتمالی چیست؟ آیا روشی برای کم کردن حکم چه در کوتاه مدت و چه در بلند مدت هست؟ تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شرایط جرم بررسی‌شده تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مجازات نگهداری وحمل سنگین است . لیکن اگر فاقد سابقه کیفری در زمینه مواد مخدر باشد قاضی رسیدگی کننده می تواند در مجازات تخفیف دهد .