مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نشدن اسم فرزند در شناسنامه پدر

باسلام ما 7 فرزند هستیم که اسم برادر بزرگم در شناسنامه پدرم نیست زنش تازه دیده ناراحتی بوجود امده .. چکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید، مشکل خاصی پیش نمیاد.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام قابل حل است لطفا از طریق ثبت احوال پیگیر شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اصلاح شناسنامه به ثبت احوال مراجعه کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پدرتان اگه زنده است به ثبت احوال مراجعه کند اگه نیست خود برادر با استشهادیه ، اگه نشد دادخواست اثبات نسب

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

برادر بزرگتون با در دست داشتن مدارک هویتی به اداره ثبت احوال مراجعه کند مشگل چندانی وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نسبت به اصلاح شناسنامه اقدام نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشکلی ایجاد نمیشود در برگه انحصار وراثت اگر اسمش امده باشد موردی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
از طریق ثبت احوال پیگیری نماييد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تشریف ببرید ثبت احوال و گواهی ولادت و مدارک نام را وارد کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برادرتان اگر سن رشد و 18 سال تمام به بالاست خودش طرح دعوا برای اثبات نسب به طرفیت پدرش نماید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر پدر درقید حیات هستند برای اصلاح شناسنامه به اداره ثبت احوال اقدام کنید اگر فوت شده برادر خود مراجعه کند اگر از اداره ثبت احوال به نتیجه نرسیده دادخواست اثبات نسب دهد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

سلام،،باید از طریق ثبت احوال محل تولد برادر بزرگ درخواست و تقاضای اصلاح شناسنامه را کرد