مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام
هفته پیش زمینی داشتم که برای فروش گذاشتم.. و در بنگاهی آنرا معامله کردم اما قولنامه و مدارک زمین رو با خودم نبرده بودم...
چون که در بنگاهی که معامله کردم،، قبلا هم همین زمین راه خریده بودم و بنگاه دار قولنامه قبلی رو داشت و از روی همون قولنامه جدید را تنظیم کرد. خریدار 500هزار تومن بیعانه در بنگاه کارت کشید و قرار شد روز بعد چک بین بانکی بدهد. اما روز بعد خریدار چک به تاریخ دو سه روز بعد اورده بود به بنگاه دار داده بود... بعد من بنا به دلایل دیگر از فروش زمین منصرف شدم و قولنامه و مدارک زمینو نبردم و به بنگاه اطلاع دادم که منصرف شدم. بنگاه دار هم قولنامه رو مهر و امضا نکرده بود چون مدارکو ندیده بود.. (خودش میگفت اعتبار نداره من امضا نکردم)

در قولنامه هم جرم زبان و فسخ قید نکرده بودیم.....

حالا خریدار راضی به فسخ نیست.. و ادعا دارد که شکایت میکند.. زمین رو تصاحب میکند و خانه میسازد. و میگوید که من باید مدارکو ببرم تحویل بدم و چک ها رو بگیرم... تکلیف من چیست باید چکار کنم که این مسئله ختم بخیر بشه.....

(درضمن امروز چک هاشو از بنگاه دار گرفته و بیعانشو نگرفته و ادعا داره که زمینو میخواد و شکایت میکنه.....)

لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. در قولنامه نوشته اید که چک روز باید بدهد