مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه کیفری

با سلام شخصی دست بنده رو با قمه زده و خودشم با چاقو زخمی کرده بنده به ایشون دیه دادم پرونده شکایت ایشون بسته شد ولی شکایت بنده 1سال شد وحتی درخواست اعسار داد و اعسار ایشون رد شد و 20روز محلت اعتراض داشتو اعتراض نزد و مجدد درخواست اعسار داد ایا میتونه درخواست مجدد بده ودر ضمن 4روز دیگه هم 1سال محلت دادگاه ایشون تمام میشه و باید اجراع احکام برم برا حکم جلب ایشون و دادگاه اعسارایشون برا6روزه دیگه است ایا میتوانم جلبشوهم بگیرم اعسار ایشون برا بار دوم قابل قبول یا خیر ممنون میشم از پاسختون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا وقتی حکم اعسار صادر و قطعی نشده می توانید جلب بگیرید و دادخواست اعسار ایشون قانونی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید از طریق مراجعه به اجرای احکام و قبل از قطعیت و صدور رای اعسار برگ جلب تقاضا نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق مراجعه به اجرای احکام و قبل از قطعیت و صدور رای اعسار برگ جلب تقاضا نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید