مشاوره حقوقی رایگان - چقدر زمان میبرد حکم تقسیط تجدید نظر بیایید؟

با عرض سلام چند ماه پیش حکم مهریه من صادر شد 5تا پیش قسط، هر چهار ماه 1،سکه-باتوجه به اینکه هیچ گونه منبع درامدی ندارم، اعتراض زدم تجدید نظر استان، البته وکیل هم دارم، خاستم بدونم احتمال دارد کمتر شود؟ سوال بعد چقد زمان میبرد رای تجدید نظر بیاید؟ و ایا قطعی میشود؟
ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

بعداز صدور رای قطعی باید پرداخت کنید و زمان بسته به تراکم کار فرق میکنه.