مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف عدوانی و بخشیدن ارثیه و ادله جهت تائید امضای مرحوم

با سلام و درود
دوسال پیش برای رفع تصرف عدوانی پدرم از خدمتکار دایی مرحومش شکایت کرد. ولیکن بعد از گذشت 2 سال اتهامی متوجه آن فرد نگردید در صورتی که زن دایی مرحوم در وصیت نامه قید کردند تا زمانی که در قید حیات هستند خدمتکار ایشان مجاز به سکونت هستند. ولی ایشان دیگر در قید حیات نیستند و طی دست نوشته ارث خود را به خانم خدمتکار بخشیدند. در حال حاضر ما برای مزایده اقدام کردم ولی کمتر از یک هفته متوجه شدیم ایشان با مدارک و مستنداتی مزایده را توقیف نموده ظاهرا از دایی مرحوم پدرم دست نوشته ای ارائه داد. سولی که اینجا مطرح است چگونه امضای دایی مرحوم مشخص می شود و چگونه صحبتهای خدمتکار در دادگاه تایید خواهد شد؟ ده سال پیش دایی فوت نمودن. و چه ادله ای وجود دارد؟ در حالیکه پدرم وارث دایی خود و فرزند ذکور می باشد. چگونه می توانیم به حق خودمان برسیم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید یک نفر وکیل پرونده و مستندات شما و آن خانم را بخواند بعد به شما راه کار ارائه دهد، اگر از مستندات ان خانم کپی دارید از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما سوال حقوقی مشخصی نیست و با این توضیحات نمی توان به شما اعلام کرد که به چه نحو باید دفاع کرد و نتیجه چه خواهد شد.
در خصوص اسناد و مدارک اگر ادعای انکار و تردید و یا جعل مطرح بشه موضوع به کارشناسی ارجاع میشه.